Domů - Novinky
Menu
Domů - Novinky
Co je to Anti-aging
AMPS ČR
Poradna
Akce AMPS ČR
Členství, registrace
Test dlouhověkosti
ANTI-AGING magazín
ANTI-AGING ordinace
Na Vaše dotazy odpovídá
MUDr. Monika Golková

MUDr. Monika Golková





 
 
Kdo je online
Worldwide
English speaking visitors, click here
Anti-Aging magazín
Protistarnuti.cz
Protistárnutí.cz
Hledat
hledat...
2487746
II. Národní Anti-Aging den - 21. května 2010
Autor: AMPS ČR   
Sunday, 02. May 2010
AMPSAnti-Aging medicína - Vysoce efektivní medicína 21. století.
Zrychlený životní styl, který nutí naši současnou společnost podávat i pod neúměrným tlakem perfektní výsledky, vede ke stále markantnějším projevům poškození organismu v procesu jeho přirozeného stárnutí.
Požadavky 21. století proto daly vzniknout novému medicínskému oboru: Anti-Aging medicíně.
Celý článek ...
 
Kniha Anti-Aging - jak si zachovat mládí a krásu
Autor: AMPS ČR   
Tuesday, 23. February 2010
kniha-anti-aging-jak-si-zachovat-mladi-a-krasu_thumb.jpgJiž po staletí lidé touží po nesmrtelnosti. Alchymisté, šamani i léčitelé slibovali a slibují nemožné a ... pramen mládí stále nikde.

Opravdu nikde?
A co když jsme hledali špatně.
Co když jsme měli začít nejdřív u sebe?

Tato kniha přináší tajemství dlouhého života a uvádí čtenáře do světa Anti-Aging medicíny.
Celý článek ...
 
AMWC 2010 - Monako
Autor: AMPS ČR   
Monday, 22. February 2010
Evropský kongres Preventivní a Regenerativní a Anti-Aging medicíny Již tradičně se podílí AMPS ČR a prim. MUDr. Monika Golková na přípravě již 8. Světového kongresu Anti-Aging medicíny AMWC v Monaku, který se uskuteční 8.-10. dubna 2010. Nenechte si ujít Světový Summit interdisciplinární Anti-Aging medicíny (WOSIAM), který se uskuteční před konferencí, již 7. dubna 2010. Cílem WOSIAM je shromáždit všechny nejnovější vědecké poznatky a výhody z oblasti preventivní, regenerační a Anti-Aging medicíny a vymyslet společnou strategii aplikovanou na všeobecný zdravotní systém. Cílem je také mezinárodní spolupráce v oblasti strategie a péče o stárnoucí populaci. Nenechte si ujít nejnovější poznatky z celého světa a využijte speciální ceny pro členy AMPS ČR a SR.
 
Evropský kongres Preventivní a Regenerativní a Anti-Aging medicíny
Autor: AMPS ČR   
Tuesday, 09. February 2010
Evropský kongres Preventivní a Regenerativní a Anti-Aging medicíny AMPS ČR Vás srdečně zve na 2. kongres ECOPRAM - Evropský kongres Preventivní a Regenerativní a Anti-Aging medicíny, který se bude konat v Miláně 18.-20. března 2010.

Členové AMPS ČR a SR získávají výraznou slevu. Kontaktujte Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny  
Celý článek ...
 
l. NÁRODNÍ ANTI-AGING DEN – 21.5.2009 - ČESKÁ A SLOVENSKÁ REPUBLIKA
Autor: AMPS ČR   
Tuesday, 21. April 2009
AMPSAnti-Aging medicína je moderní lékařský obor, který se zabývá zpomalením procesů stárnutí a komplexním preventivním screeningem výskytu možných onemocnění a jejich efektivnímu předcházení. 21.5.2009 byl ustanoven AMPS ČR , jako národní Anti-Aging den, při této příležitosti dostáváte výraznou slevu 4.500,- Kč na: vyšetření potravinových intolerancí s cílem úpravy váhy, zrychlení metabolismu a odstranění únavy, vlasovou analýzu pro zjištění chybějících látek a detekci toxických těžkých kovů, 25% slevu na: expresní masku Ice Mask, bezbolestné laserové odstranění chloupků, Bio-Aging – měření biologického věku orgánů.
Celý článek ...
 
Evropský kongres ECAAAM 2009
Autor: AMPS ČR   
Sunday, 08. February 2009

ecaaaam-logo.jpg15-17.10.2009 se uskuteční EUROPEN CONGRESS ON ANTI-AGING AND AESTHETIC MEDICINE v kongresovém centru Mainz ve Frankfurtu, Německo.

Tato konference, podpořena mnoha lékařskými společnostmi je zaměřena na terapii a prevenci civilizačních onemocnění souvisejících s věkem, v oblastech Anti-aging medicíny, endokrinologie, dermatologie, estetické medicíny, plastické chirurgie a mnoha dalších.

Celý článek ...
 
Výsledky 25 - 30 z 84
 
© 2005-2011 AMPS ČR - Asociace medicíny proti stárnutí
Realizace: BTX